Suarez odradio prvi trening, Deulofeu u Sevilli

Urugvajski napadač Luis Suarez odradio je prvi trening s Barcelonom, dan nakon što mu je Sud za sportsku arbitražu (CAS) dopustio trenirati s prvom ekipom.

CAS je na žalbenom postupku potvrdio četveromjesečnu suspenziju Suarezu, ali mu je dopustio treniranje s momčadi Barcelone, te igranje prijateljskih utakmica.


Sasvim očekivano, Suarez je bio glavna atrakcija u trening kampu 'Ciudad Deportiva Joan Gamper'. Suarez će navijačima biti predstavljen u ponedjeljak na utakmici Joan Gamper kupa protiv meksičkog Leona, a službena prezentacija medijima i novinarska konferencija bit će održana dan kasnije.

FIFA je Suareza zbog ugriza Giorgija Chiellinija na SP-u u Brazilu kaznila zabranom nastupa u devet utakmica reprezentacije, te četiri mjeseca zabrane igranja nogometa.

Deulofeu na posudbi u Sevilli

Na treningu se nije pojavio krilni igrač Gerard Deulofeu (20) koji je napustio Barcelonu i iduću sezonu provest će na posudbi u Sevilli. Deulofeu je prošle sezone bio na posudbi u Evertonu gdje se istaknuo sjajnim igrama i Everton ga je želio zadržati. Međutim, Luis Enrique je inzistirao na njegovom povratku i očekivalo se kako će ga zadržati u prvom sastavu. Ipak, posuđen je Sevilli. Deulofeu je igrao u svim uzrastima španjolske reprezentacije i do sada je sakupio 65 nastupa u mlađim uzrastima Furije.