Marko Arapović u Cedeviti

Kako se i nagađalo, kapetan juniorske reprezentacije i bivši košarkaš Cibone Marko Arapović potpisao je četverogodišnji ugovor s Cedevitom.

Dosta sam razmišljao ovih dana o opcijama i na kraju sam se odlučio za, vjerujem, najbolju, za dolazak u najstabilniju situaciju, za dolazak u Cedevitu, za klub s definitivno najboljim trenerom koji će mi pružiti najbolji rad i priliku. Sve to, naravno, moram sam izboriti, ali stvarno sam sretan i zadovoljan te priželjkujem dobru sezonu, rekao je osamnaestogodišnjak koji se veseli radu pod palicom iskusnog Jasmina Repeše.

Arapović će s novim suigračima otići na pripreme u subotu, a prije toga će, s kapetanom hrvatske košarkaške reprezentacije Rokom Ukićem, biti predstavljen u subotu u Domu košarke Cedevita.

Zadovoljan učinjenim u prijelaznom roku je i direktor Cedevite Krešimir Novosel. Imamo sjajan roster i dobro smo radili u prijelaznom roku. Momčad je mlada, izuzetno potentna i uz pravi rad, a trener Repeša je pokazao da to zna, svi mogu napredovati uz dobar rezultat. U budućnosti ćemo imati dosta razloga za veselje, rekao je Novosel.