Vukojević: Sviđa mi se ambiciozni Dinamov plan

Hrvatski veznjak Ognjen Vukojević (30), koji se vratio u zagrebački Dinamo, istaknuo je da mu se sviđa ambiciozni plan modrih za sljedeće tri godine, objavljeno je na službenom klupskom portalu.

Nisam ni malo razmišljao kada sam vidio koliko su ambiciozni u Dinamu i kakvi su planovi, europski Dinamo u kojem klub pokušava zadržati ključne igrače kako bi se napravio pravi rezultat u domaćim i europskim natjecanjima. Nisam došao ovdje zbog dvije utakmice protiv Petrolula, to nema veze s istinom. Kada sam već spomenuo Petrolul, onda ću reći da su po meni oni puno bolja momčad od Aalborga i mislim da nas čekaju dvije teške utakmice, rekao je Vukojević.

Došao je na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dinama, uz mogućnost produljenja suradnje.

U Kijevu sam proveo krasne igračke godine, ali došlo je vrijeme za povratak kući. Dinamo ima odlične igrače, mlade i treba vremena da se sve uklopi. Ja sam spreman iskustvom dignuti sve na još veći nivo. Imam 30 godina i mogu još puno toga dati. Prošao sam pripreme i dolazim spreman. Nedostaje mi tek par utakmica kako bih ušao u pravi ritam, naglasio je.

Vukojević se nedavno oprostio od hrvatske reprezentacije za koju je skupio 55 nastupa i zabio četiri gola. To je za mene zaključena priča, a reprezentaciji i izborniku želim puno sreće i bit ću veliki navijač, dodao je.

Nakon sezone u Rijeci, u Dinamo se vratio i desni branič Ivan Boras
.

Vratio sam se kući, možemo to tako reći. Proveo sam nešto više od godinu dana u Rijeci, ali Zagreb je moj dom gdje sam odrastao. Mlad sam igrač, trebam učiti i imam sreću što mogu uz Ogija i ostale suigrače biti bolji nogometaš i čovjek, rekao je Boras.