Obradović se vraća u Jug

Hrvatski vaterpolski reprezentativac Paulo Obradović odlučio se nakon dvije godine izbivanja i igranja za riječko Primorje Erste banku vratiti u svoj matični klub, dubrovački Jug Croatia osiguranje.

Jedan od najpolivalentnijih igrača svijeta potpisao je s Gosparima trogodišnji ugovor. Bit će vremena za govore, za sada ću samo reći da sam presretan što sam se vratio u svoj klub i učinit ću sve da i trofeje vratimo doma u Grad. Tu im je i mjesto, izjavio je Obradović.

Nakon što mu je istekao ugovor, Andro Bušlje prvotno nije prihvatio novi ugovor, ali se nakon nastupa za reprezentaciju ipak odlučio produžiti suradnju s Jugom te je potpisao četverogodišnji ugovor.

Istina, prošlog tjedna nismo našli zajednički dogovor. No, nakon povratka iz Zagreba, ponovno smo sjeli i razgovarali, nakon čega sam prihvatio ponudu kluba. Sretan sam! Ostajem u Jugu gdje sam i počeo igrati i nadam se da ćemo od iduće sezone ponovo biti momčad koja će svojim navijačima podariti puno sretnih trenutaka, izjavio je Bušlje.

Vraćanjem Paula i zadržavanjem Andra potvrđujemo sve ono što radimo proteklih mjeseci u stvaranju kluba kakvog svi skupa želimo, izjavio je predsjednik Juga Lukša Jakobušić.