Gotovina i Markač prognoziraju pobjedu Hrvatske

U povodu Dana grada Benkovca održana je svečana sjednica Gradskoga vijeća na kojoj su povelje počasnih građana grada Benkovca uručene generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču. Međutim, ipak danas je najvažnija tema nogometni spektakl Hrvatska - Brazil na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva. Novinare je stoga zanimalo kako generali prognoziraju ishod večerašnje utakmice.  

Nadam se da će biti pobjeda Hrvatske večeras. Teško je prognozirati rezultat, ne bih želio nagađati, ali vjerujem u naše momke. To su dobri momci, imamo super izbornika i zato sam siguran da imamo šanse, rekao je Gotovina.

Moja prognoza je 2:1 za Hrvatsku. Vjerujem našem izborniku, vjerujem da su dečki dobro pripremljeni, imamo dobru reprezentaciju i moramo biti uvjereni u jedan dobar rezultat, istaknuo je Markač.

Na novinarsko pitanje, nedostaje li reprezentativcima ratničkoga, odnosno natjecateljskoga duha, general Markač je rekao da nogometašima ne nedostaje duha, da cijela Hrvatska živi sa svojom reprezentacijom i da se nada pobjedi.