Jozinović: Dinamo nas podcjenjuje

Dinamo je na papiru favorit, Zagrepčani imaju kvalitetu, no mi smo mlada i talentirana ekipa. Iz Dinama poručuju kako respektiraju ime Hajduka, no ne spominju igrače što je podcjenjivanje, naglasio je dokapetan Hajduka Goran Jozinović uoči subotnjeg 64. izdanja najvećeg hrvatskog derbija.

Jozinović je svjestan kako ga očekuje teška bitka s Alžircem Hillelom Soudanijem kojeg smatra jednim od najboljih stranaca u hrvatskom nogometu. Međutim, Jozinović smatra kako bi bilo pogrešno fokusirati se na samo jednog igrača: Dinamo ima još dobrih igrača, ne može se fokusirati samo na jednog, ako želimo pobijediti svih 11 igrača mora odigrati vrhunski.

Derbi jedva čeka i stoper Hajduka Gorana Milović: Dinamo prijeti sa svih strana, imaju neugodna krila, međutim mi igramo na svojem terenu i nas će se nešto pitati. Ako se postavimo kao u Superkupu Dinamu neće biti lako. Pokušat ćemo parirati igrom, imamo i mi svoje adute, a vjerujem i kako će nas nositi publika.

Problem za oba sastava mogao bi predstavljati loš travnjak poljudskog stadiona. Obje momčadi teže pas igri, no kako će biti njima tako će biti i nama. Nema alibija zbog terena, poručio je Milović.