Slavko Cvitković: Dobra priprema za Zagreb

Rukometaši Zagreba CO pobijedili su u osmom kolu SEHA lige momčad Lovćena iz Crne Gore s 30:22.

Slavko Goluža odlučio je odmoriti svoju glavne adute pa su tako na teren izašli Matulić i Batinović na krilima Stepančić, Tonči i Josip Valčić na vanjskoj liniji te Skoku na poziciji kružnog napadača uz Stevanovića koji je zamijenio Maria Kelentrića.

U prvom puluvremenu igrači se nisu uspjeli do kraja posložiti. Utakmica je išla s gola na gol te je prvi dio završio s  13:13. Međutim u drugom dijelu bolja i koncentriranija obrana, s jako dobrim Filipom Ivićem na golu, donijela je prevagu. Zagreb je u 14 minuta primio tek jedan gol, a u 20 minuta Crnogorci su uspjeli zabiti samo četiri.

Kad je momčad Zagreba otišla na osam, devet razlike sve je skupa popustila i utakmica je završila u korist Zagreba. Horvat je s  osam golova bio najbolji u redovima domaćina, a po četiri su postigli Stepančić, Špiler i Batinović. Lovćen je sa sedam golova predvodio Marković.

Rukometaši Zagreba su se probudili u nastavku i sa serijom 7-1 pružili priliku Goluži da pusti da mu odigraju svi igrači, da se svi razmašu i da odmori one koje je htio.

Ova utakmica zapravo je Zagrebu bila dobra priprema za oglede s berlinskim Füchseom i brestovskim Meškovom koji slijede već narednog tjedna u Ligi prvaka. 

Slavko Cvitković