Viki Ivanović: Teška pariška noć

Dinamo je osjetio svu moć Paris Saint Germaina na Parku prinčeva. Pred punim stadionom, Parižani su pobijedili 4:0 iako je Dinamo dobro ušao u utakmicu.

U 11. minuti Pivarić je imao veliku priliku, ali lopta je otišla samo par centimetara pored same vratnice. Tada se prvi put ukazao Zlatan Ibrahimović. Nije zabio pogodak, ali je u 16. minuti sjajno asistirao Alexu za njegov prvijenac ove sezone i doveo domaćine u vodstvo od 1:0.

Ivan Kelava odlično je reagirao u 37. minuti na pokušaj glavom Thiaga Silve s nekoliko metara udaljenosti. Uslijedilo je još jedno odlično izdanje Kelave kad je još jednom sjajno reagirao, ovaj put na loptu Ibrahimovića.

Na predah se otišlo s rezultatom 1:0 za domaćine.

Početkom nastavka Dinamo je imao svoju drugu veliku prigodu na ovoj utakmici. Vrsaljko je asistirao Anti Rukavini koji puca prema golu, ali lopta odlazi tik iznad grede i tada je sve otišlo na stranu domaćina.

Prvo je Ibrahimović asistirao Matuidiju za 2:0, pa Menezu za 3:0, a svojom četvrtom asistencijom, koja je izazvala oduševljenje na Parku prinčeva, petom loptu poslao Hoarau za 4:0 i kraj priče.

Cijelu utakmicu Ibrahimović je djelovao iz drugog plana. Razigravao je svoje suigrače koji su vrebali mrežu Ivana Kelave

Ja znam asistirati dosta često, ali nisam nikad upisao četiri asistencije kao što je to bilo na ovoj utakmici, rekao je Zlatan Ibrahimović za kamere HTV-a.

Nakon utakmice igrači Dinama bili su izuzetno potišteni i nisu bili raspoloženi za izjave. Tek nekoliko ih je stalo pred naše kamere.

Ovo je bila zaista teška utakmica, a Parižani su zaslužena došli do pobjede, rekao je Domagoj Vida.

Još jedan poraz za hrvatskog prvaka u Ligi prvaka. Ovaj put najuvjerljiviji sa čak 4:0. Sljedeća utakmica je još jedno gostovanje i to protiv Porta koji je remizirao s kijevskim Dynamom i sad vodi na ljestvici s deset bodova.

Viki Ivanović