Neymar: Još je rano za Europu

Iako su za njega zainteresirani vodeći nogometni velikani, jedan od najtalentiranijih svjetskih nogometaša Brazilac Neymar još uvijek nema namjeru nastaviti karijeru u Europi.

Sretan sam u Brazilu, sretan sam u Santosu. Moj san je igrati u nekom od europskih velikana, ali osjećam da još uvijek nije vrijeme da napustim rodnu zemlju. Još uvijek je rano za selidbu u Europu, izjavio je 20-godišnji nogometaš.

Love ga Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Manchester City, Chelsea, PSG, te Milan i Inter, no Neymar nije želio otkriti u kojem bi klubu želio nastaviti karijeru. Naravno da imam svog favorita, ali ne želim otkriti ime tog kluba, dodao je Neymar.

Mladi napadač osvrnuo se i na posljednje igre brazilske reprezentacije. Uvjeren je da će  do Svjetskog prvenstva 2014. u Brazilu dostići idealnu formu. Još uvijek stvaramo naš identitet, no imamo sve više samopouzdanja i igramo sve čvršće. Osjećam kako smo na pravom putu, rekao je Brazilac.

Brazil je posljednju od pet titula svjetskog prvaka osvojio 2002. u Japanu i Južnoj Koreji kada je u finalu pobijedio Njemačku sa 2:0.