Tko kaže da ne možemo slaviti u Hrvatskoj?

Izbornik srpske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović izjavio je u razgovoru za srpsku državnu novinsku agenciju Tanjug kako vjeruje da njegova momčad može pobijediti Hrvatsku te da se, unatoč porazima protiv Belgije i Makedonije, Srbija još uvijek može kvalificirati na Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako trenutačno zaostaje šest bodova za Belgijom i Hrvatskom.

Tko to kaže da Srbija ne može pobijediti Hrvatsku u Hrvatskoj? Dok nas matematika ne izbaci, ja vjerujem i moji će igrači vjerovati u plasman. Pokazali smo da svakog možemo pobijediti, ali i od svakog izgubiti, istaknuo je Mihajlović.

Vjerujem da imamo izgleda, ima još šest utakmica do kraja. Ako odigramo kao protiv Walesa i većim dijelom meča protiv Belgije, možemo sve. Ako odigramo kao posljednjih 30 minuta protiv Belgije ili uplašeno kao protiv Makedonije, onda su nam mali izgledi, prokomentirao je srpski izbornik dosadašnje utakmice i očekivanja od narednih utakmica Srbije u kvalifikacijama za SP.

Mihajlović je podsjetio i na kodeks koji su potpisali svi reprezentativci Srbije da će pljeskom pozdraviti himnu svake suparničke momčadi i ocijenio kako nema razloga biti drugačije ni u utakmicama s Hrvatskom.