Vatreni trenirali i pjevali u Osijeku

Hrvatski reprezentativci imali su danas ispunjen dan u Osijeku. Prvo su posjetili dječji dom Klasje, a potom su odradili trening u sportskom centru Ante Gotovina na stadionu Bikara. Sutra će trenirati u Gradskom vrtu, na kojemu u utorak u 20 sati igraju s Walesom.

Prvi trening nacionalne vrste nakon važne gostujuće pobjede nad Makedonijom, koji je bio relaksirajuće prirode, pratilo je više od 500 navijača. Svi su bili vrlo dobro raspoloženi, pa je i izbornik Štimac na kraju s tamburašima zapjevao Lijepa li si.

Igrači koji su nastupili u Makedoniji napustili su trening nakon sat vremena i vratili se u hotel, dok je ostatak momčadi odradio još 30-tak minuta tijekom kojih se ozlijedio Dejan Lovren, koji se požalio na bolove u leđima. Vedran Ćorluka je zbog kroničnih problema s tetivama bio pošteđen.

Svjesni smo da će pobjeda iz Skoplja imati težinu samo ako pobijedimo Wales. Zato ćemo biti maksimalno angažirani, svjesni da se nalazimo u srcu Hrvatske, u Osijeku, koji će, siguran sam, podržati hrvatsku reprezentaciju, u kojem neće biti dvojbi oko toga da li se navija za ili protiv Hrvatske, rekao je izbornik, naglasivši da će se momčad za tu podršku kojoj se nada odužiti na najbolji mogući način.