Blohin operiran

Trener ukrajinskog velikana Dinama iz Kijeva Oleg Blohin podvrgnut je operaciji kojom mu se uklonila arterijska tromboza, a nakon operacije njegovo je stanje stabilno.

Blohin je u petak hospitaliziran zbog povišenog tlaka, a prvotne najave govorile su o tome kako će u bolnici provesti tjedan dana na pretragama.

Blohin je morao biti hitno operiran nakon što je utvrđeno njegovo stvarno zdravstveno stanje, objavio je Dinamo na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Blohin je završio u bolnici samo dva dana nakon što je njegova momčad u susretu drugog kola skupine A Lige prvaka svladala hrvatskog prvaka Dinamo s 2:0.

Inače, Blohin je preuzeo mjesto trenera Dinama prošloga tjedna umjesto Jurija Sjomina koji je otpušten zbog loših rezultata. Nakon preuzimanja dužnosti trenera Dinama Blohin je podnio ostavku na mjesto ukrajinskog izbornika. Kako Ukrajinski nogometni savez još nije pronašao zamjenu za sljedeća dva kvalifikacijska susreta za odlazak na Svjetsko prvenstvo, protiv Moldavije i Crne Gore 12. i 16. ovog mjeseca, Blohin je trebao sjediti na klupi i u ta dva dvoboja. No, nakon što je Blohin operiran, iz Ukrajinskog su saveza objavili kako će momčad u sljedeće dvije utakmice voditi Blohinov pomoćnik Andrij Bal.