Lovćen nanio prvi poraz Nexeu

U prvoj utakmici četvrtoga kola regionalne rukometne SEHA lige našićki Nexe je izgubio na gostovanju kod crnogorskog Lovćena s 28:27 (13:12). 

Prava drama se odvijala u zadnjoj minuti utakmice. S dva igrača manje Nexe je krenuo u posljednjih 27 sekundi napada za izjednačenje. Lopta je došla do Markotića, koji je pucao, a vratar Lovćena Daskaloski je obranio te su suci pokazali na sedmerac, što je izazvalo petominuti prekid zbog prosvjeda domaćina. No udarac poljuljanog Mataije Daskaloski je obranio, osiguravši veliko slavlje za 700 prisutnih navijača u Cetinju. 

Najbolji strijelci Nexea bili su Franjo Lelić s osam i Vedran Mataija sa sedam pogodaka, dok je junak utakmice, vratar Lovćena Daskaloski imao 13 obrana. Najbolji strijelac Lovćena bio je Marković s pet pogodaka. 

Ovo je prvi poraz Nexea u sezoni. Nexe je i dalje vodeći na ljestvici s devet bodova, Lovćen i Vardar Pro imaju po sedam, s time da Vardar ima utakmicu manje, dok je drugi hrvatski predstavnik - CO Zagreb - četvrti s četiri boda, ali i dvije utakmice manje.