Ovaj slučaj je noćna mora!

Nakon što je protiv njega i još 13 osoba podignuta optužnica za ilegalno klađenje i namještanje dvoboja Montpelliera i Rennesa, dvostruki olimpijski pobjednik Nikola Karabatić obratio se fanovima na svojoj službenoj Facebook stranici.

Dosad sam šutio, ali dugujem vam nekoliko riječi. Jesam li se kladio? Ne, nisam, ja se nikad ne kladim. Da li se moja djevojka kladila? Da. Zašto se kladila? Ona je dvije godine pratila igre Montpelliera i dobro je poznavala našu situaciju. Već smo osigurali titulu, a pet važnih igrača bilo je ozljeđeno, prije te utakmice izgubili smo i u Nimesu. Protiv Cessona smo igrali u gostima, u nabrijanoj atmosferi koju su napravili domaćini. U tim uvjetima bilo je teško pobijediti.

Ovakve ozbiljne optužbe za varanje me jako ljute. Optužiti me za prevaru i namještanje je nedopustivo! Optužuju i mene i mog mlađeg brata da smo namještali, a mi nismo ni igrali tu utakmicu. Prozvali su nas lopovima, nemam riječi.
Cijeli život posvetio sam rukometu, od malih nogu. Uvijek sam se borio za ovaj sport i naći se danas u ovakvoj situaciji za mene je prava noćna mora.


Hvala svima na vašoj podršci, ona mi pruža utjehu u ovim teškim trenucima, napisao je Karabatić.