Janevski objavio popis za Hrvatsku

Izbornik makedonske nogometne reprezentacije Čedomir Janevski objavio je popis igrača na koje računa za kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu protiv Hrvatske i Srbije.

Janevski je pozvao već provjerene igrače, a jedini novak u reprezentaciji igrač je ciparskoga Apolona Goran Markovski koji je ušao u reprezentaciju umjesto Daniela Mojsova.

Makedonci 12. listopada u Skoplju na stadionu Filip II dočekuju Hrvatsku, a tri dana poslije na istom stadionu i Srbiju. Dodajmo da za susret s Hrvatskom vlada veliki interes u Skoplju jer je već prodano oko 15.500 ulaznica, a za Srbiju samo 3500.

Makedonija je u prva dva kola skupine A izgubila u Zagrebu s 1:0 te remizirala u Škotskoj 1:1. Hrvatska, kao i Srbija, nakon prva dva kola ima po pobjedu i remi.

Popis igrača Makedonije:

Vratari: Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt), Martin Bogatinov (Karpati), Tome Pačovski (Mechelen).

Braniči: Boban Grnčarov (Botev), Danijel Georgijevski (Steaua), Stefan Ristovski (Bari), Nikolče Noveski (Mainz), Vanče Šikov (Volin), Bojan Markovski (Apolon), Goran Popov (WBA), Aleksandar Lazevski (Partizan).

Veznjaci: Nikola Gligorov (Alki Cipar), Muhamed Demiri (Thun), Veliče Šumulikoski (Tianjin Teda), Stefan Spirovski (Rabotnički), Darko Taševski (Kiryat Shmona).

Napadači: Ferhan Hasani (Wolfsburg), Ivan Tričkovski (Club Brugges), Stevica Ristić (Suwon), Goran Pandev (Napoli), Mirko Ivanovski (Astra Ploesti), Agim Ibraimi (Maribor), Dragan Georgiev (Vardar).