Drastična kazna za Vidu

Čelnici Dinama kaznili su Domagoja Vidu s čak 100.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja na putu prema Vrsaru gdje Modre očekuje utakmica 16-ine finala Hrvatskog kupa protiv kluba iz istarske Prve ŽNL.

Vida je kažnjen jer je u autobusu pred trenerom i svim igračima otvorio pivu nakon čega ga je trener Ante Čačić izbacio iz autobusa i to u Vukovarskoj ulici, svega nekoliko kilometara od maksimirskog stadiona. Stoper Modrih tako je popio najskuplju pivu u životu.


Peta povreda discipline

Ovo je već peti disciplinski prekršaj igrača Dinama u posljednjih mjesec dana. Prvo je Sammir zbog učestalih noćnih provoda kažnjen s 270.000 eura, a potom su iz prve momčadi udaljeni Nikola Pokrivač, Jerko Leko i Arijan Ademi.

Pokrivač je na ledu zbog noćnog izlaska na Krku kada mu je policija oduzela vozačku dozvolu nakon što je odbio alkotest. Leko nije u konkurenciji jer nije dovoljno gladan uspjeha, a Ademi je udaljen iz prve momčadi jer je pokazao nezadovoljstvo izlaskom iz igre na utakmici protiv Istre 1961 u Puli (1:0). Ademi je poslije ipak pomilovan i vraćen u krug kandidata koji konkuriraju za prvu momčad.