Svi besplatno na utakmice CO Zagreba

Svi navijači i simpatizeri rukometnog kluba Croatia osiguranje Zagreb u ovoj sezoni besplatno će pohoditi sve domaće utakmice hrvatskog rukometnog prvaka.

Uprava Zagreba dogovorila je sa sponzorima kluba da otkuoe ulaznice, koje će se dijeliti u prostorijama tvrtki pokrovitelja, kao i pred samom dvoranom. Svaka osoba moći će preuzeti najviše četiri ulaznice.

Cilj nam je postići dva efekta. Socijalni, jer ćemo gledateljima omogućiti u ova teška vremena da uz minimalan ili nikakav trošak dolaze na rukometne utakmice, te sportski, jer se nadamo kako ćemo tako našem klubu omogućiti veliku podršku publike s tribina, koja će nam biti osmi igrač, poručio je na konferenciji za novinare direktor kluba Josip Guberina.

Pokrovitelj prve tri domaće utakmice biti će Croatia osiguranje. Riječ je o susretu SEHA lige protiv Vardara u subotu 22. rujna (dvorana II Doma sportova), te o susretim Lige prvaka protiv Pick Szegeda (29. rujna – Ledena dvorana Doma sportova), odnosno Barcelone (20. listopada – Arena Zagreb).

Za prvi susret protiv Vardara ulaznice će se dijeliti na blagajni Doma sportova u subotu 22. rujna od 16 sati. Što se tiče preostale dvije utakmice, tek treba dogovoriti vrijeme i mjesto podjele ulaznica.