Hajduk mora probiti "bunker"

Trener Hajduka Mišo Krstičević izjavio je kako bi bio zadovoljan svakom pobjedom svoje momčadi bez primljenog zgoditka u sutrašnjoj prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige protiv momčadi Skonto iz Latvije, koja se igra na Poljudu.

Naš veliki problem je što u pripremama nismo imali jakih utakmica radi generalne probe koje bi nam pokazale gdje se sada momčad nalazi, rekao je Krstičević na konferenciji za novinare.

Hajduku su u pripremnom razdoblju bile onemogućene službene utakmice zbog prijetnje suspenzijom zbog neraščišćenih financijskih računa sa nogometnim klubom Šibenik iz poznatog slučaja Rukavina.

Krstičević je izjavio da ne želi komentirati kuloarske priče u vezi Hajduka.

Mene ne zanima Hajduk rekreativno, nego me interesira samo moćan Hajduk koji ima fizičku i tehničku snagu, istaknuo je. Pritom je izrazio nadu da će igrači Hajduka pokazati snagu jer je važno da oni osjećaju svoj osobni napredak.

U razgovoru s igračima vidim da su na dobrom putu. Bilo je priča o povredama, ali to su bile pretežito mehaničke povrede, kazao je.

Osvrnuvši se na protivnika, Krstičević je rekao da momčad Skonta prima malo golova, a u prosjeku po utakmici daje 1,5 golova.

Momčad Skonta se brani sa svih deset igrača, čekaju priliku za kontranapad i imaju određenu discipline u svojoj igri, rekao Krstičević, dodajući kako je zadaća Hajdukovih nogometaša probiti bunker momčadi Skonta i na taj način zabiti gol.