Stolnotenisačice do juniorske bronce

Hrvatska ženska juniorska stolnoteniska reprezentacija osvojila je brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Austriji.

Mlade hrvatske stolnotenisačice osigurale su brončanu medalju pobijedivši u četvrtfinalu Nizozemsku s 3:1. U dvoboju za ulazak u finale bolje od hrvatskih stolnotenisačica bile su Rumunjke s 3:0.

U dvoboju s Nizozemkama za najmanje brončanu medalju Mateja Jeger pobijedila je Alice Barendregt s 3:1, Lea Rakovac je s 3:1 bila bolja od Britt Erland, a na 2:1 smanjila je Kim Vermaas, koja je s 3:1 nadigrala Ivanu Tubikanec. Odlučujuću, treću pobjedu ostvarila je Jeger, koja je protiv Erland preokrenula 0:2 u 3:2.

U polufinalu Hrvatska nije uspjela svladati Rumunjsku, koja je slavila s 3:0. Jeger je s 3:2 izgubila od Irine Ciobanu, Rakovac s 3:1 od Bernadette Szocz, a Tubikanec s 3:0 od Bernadete Balint.

Hrvatska je na kraju osvojila četvrto mjesto izgubivši u razigravanju za treće mjesto od Njemačke s 3:1

Hrvatska muška stolnoteniska reprezentacija ostala je bez medalje nakon što je u četvrtfinalu izgubila od Francuske s 3:0. Simon Gauzy pobijedio je Luku Fučeca s 3:0, Tristan Flore s 3:1 Filipa Zeljka, a Enzo Angles s 3:0 Franju Josipa Marelju. Mladi stolnotenisačici na kraju su osvojili sedmo mjesto.