Hajduk predstavio pojačanja

Hajduk je predstavio četiri ovosezonska pojačanja: lijevi bek Danijel Stojanović, desni bek Avdija Vršajević, veznjak Dino Sušić i napadač Anton Maglica.

Stojanović je na Poljud stigao iz portugalskog Nacionala, Sušić, čiji je stric izbornik BiH reprezentacije Safet Sušić, dolazi iz belgijskog Standarda, Maglica je u Hajduk prešao iz Osijeka, a Vršajević iz zeničkog Čelika.

Sportski direktor Hajduka Milo Nižetić je istaknuo kako se pri odabiru ovih nogometaša poštivala želja trenera Miše Krstičevića. Ova četiri nogometaša su dovedena u Hajduk na ciljane pozicije i time smo popunili igrački kadar i pojačali konkurenciju, rekao je Nižetić. Dodao je kako je strategija Hajduka ostaje oslonac na vlastitu nogometnu školu.

Danijel Stojanović je izjavio kako je uvjeren da će splitska momčad eliminirati latvijskog predstavnika Skonto Riga u drugom pretkolu Europske lige. Dino Sušić je izjavio kako mu se ostvarila želja da igra u Hajduku za koji je rekao da je jedan od najvećih klubova na Balkanu, dok je Maglica ustvrdio kako će se u Hajduku dodatno afirmirati. Avdija Vršajević je naglasio kako je dolazak u Hajduk korak naprijed u njegovoj karijeri.