Novac za kamp je bio osiguran

Nakon što je danas na Skupštini u Zagrebu jednoglasno izabran za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker dao je ekskluzivni intervju Hrvatskoj televiziji.

Naš prioritet je da se reprezentacija plasira na sva velika natjecanja, a posebno je sad u fokusu Svjetsko prvenstvo 2014. godine, rekao je Šuker.

O novcu i izgradnji reprezentativnog kampa novi prvi čovjek hrvatskog nogometa kaže: Hrvatski nogometni savez ima toliko novca na računu, da ne ovisimo o nikome. Za taj kamp novac je osiguran prije četiri godine, ustvrdio je.

Kao problem u poslovanju Saveza istaknuo je nedostatak marketinške djelatnosti: Zašto jedna Coca Cola ili McDonalds, koji toliko zarađuju u Hrvatskoj, nisu s nama? Moramo poboljšati marketing Saveza.

Šuker se posebno ponosi time da je izabran jednoglasno te da je Igor Štimac, donedavni buntovnik, izabran za novog izbornika: Mi pružamo ruku, imenovanje Igora Štimca, kojeg ćemo sutra predstaviti kao novog izbornika, je najbolji dokaz tome. Mi moramo raditi zajedno, dosta je razjedinjenosti, smatra najpoznatija devetka u povijesti hrvatske izabrane vrste.

Razgovor možete pogledati u video-prilogu uz ovu vijest, te u Dnevniku 3 Hrvatske televizije, koji je na rasporedu u  00:28 na Prvom programu.