Balotelli zaslužuje pljusku

Bivši talijanski nogometni reprezentativac, danas menadžer engleskog trećeligaša Swindon Towna - Paolo di Canio (43) - poručio je da napadač talijanske vrste i Manchester Cityja Mario Balotelli zaslužuje jednu dobru pljusku.

Di Canio nije bio impresioniran Balotellijevim igrama na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, a još manje njegovim ponašanjem. Balotelli je strašno sebičan i zaslužuje pljusku. Ne igra za momčad već za sebe. On je egoist koji misli da se svijet vrti oko njega. Igrači poput njega zaslužuju šamare, a ne tapšanje po ramenu, poručio je Di Canio, te dodao: Antonio Cassano je vodio momčad do finala, a ne Balotelli.

Zanimljivo, Di Canio se nedavno obrušio i na igrača Fiorentine Adema Ljajića, koji je ironično zapljeskao i nešto dobacio treneru Deliju Rossiju kada ga je ovaj izvadio iz igre u 32. minuti. Rossi je potom fizički napao srpskog igrača.

Ja bih ga tresnuo u zemlju. Rossi je bio previše smiren i preblag, poručio je Di Canio.

Bivša zvijezda talijanskog prvoligaša Lazija je tijekom karijere imala niz incidenata i sukoba. Zbog fašističkog pozdrava na utakmici protiv Rome 2004. godine kažnjen je s 10.000 eura. Na ruci ima istetovirano Dux, što na latinskom znači vođa, a tako su zvali Benita Mussolinija.