Vlašić sve dalje od Londona

Trener najbolje hrvatske sportašice Blanke Vlašić, njezin otac Joško, potvrdio je kako su mali izgledi za Blankino sudjelovanje na Olimpijskim igrama ovog ljeta u Londonu.

Situacija nije sjajna, srce bi htjelo jedno, ali razum kaže drugo te je mala vjerojatnost da Blanka nastupi na Olimpijskim igrama. Nažalost, Blankin nastup u Londonu na OI-ju je upitan i to je činjenica, ali nije kraj svijeta, izjavio je Joško Vlašić za Radio Split.

On je dodao kako dok god postoji jedan promil mogućnosti za Blankino sudjelovanje na Igrama u Londonu, oni neće odustati.

Posljednji nalazi pokazuju da je sve, odnosno zglob i ahilova tetiva, u redu, tako da se otvorio jedan prostor za nastavak njezine karijere te vjerujem da će sve biti kao i prije, na najvišem nivou, pa čak i bolje, dodao je Joško Vlašić.

Blanka Vlašić je prije mjesec dana, zbog poteškoća s ranom na nedavno operiranoj lijevoj skočnoj nozi, najavila mogućnost odustajanja od Olimpijskih igara u Londonu, ali da će konačnu odluku o tomu donijeti naknadno. Blanka je tada izjavila da eventualni neodlazak na Olimpijske igre ne treba shvatiti tragično te da ona ne želi nespremna sudjelovati na Igrama.