Krstičević: Skonto nas neće iznenaditi

Trener splitskog Hajduka Mišo Krstičević je nakon povratka iz Latvije, gdje je uživo promatrao utakmicu latvijskog prvenstva u kojoj je Skonto Riga kao domaćin uvjerljivo pobijedio Mette s 5:0, izjavio da njegovu momčad u drugom pretkolu Europske lige Latvijci ne bi trebali iznenaditi.

Želio sam uživo svjedočiti atmosferi domaće utakmice našeg europskog suparnika i izravno im osjetiti momčad u jednoj službenoj utakmici, izjavio je Krstičević za službenu internetsku stranicu Hajduka.

Krstičević je istaknuo kako će se Hajduk vrlo dobro pripremiti za utakmice protiv Skonto Rige te da Splićani posjeduju snimljene materijale utakmica svojeg protivnika iz Latvije.

Prikupili smo mnogo informacija o svakom igraču i momčadi. Odgledali smo već nekoliko njihovih posljednjih utakmica te smatram kako nas ne bi trebali iznenaditi, naglasio je Krstičević dodavši kako Splićani već sada znaju mnoge vrline i mane momčadi iz Rige.

Prva utakmica drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Skonto Rige igrat će se na Poljudu 19. srpnja, a uzvrat je tjedan dana poslije u Rigi.