Jurčića najviše brine Di Natale

Nakon što je Gordon Ciprić uspješno snimio Irce, za praćenje talijanske reprezentacije na EURU bio je zadužen Kruno Jurčić. Bivši trener zagrebačkog Dinama već duže vrijeme prati Azzurre, a bio je i u Gdanjsku na utakmici protiv Španjolske.


Gledao sam utakmice Italije protiv Urugvaja, SAD-a i Rusije i sada protiv Španjolske. Sve što su do sada radili preko noći su promijenili u susretu protiv "Furije". Do prvenstva su igrali u sustavu 4-4-2, s rombom u sredini terena, a protiv Španjolske u formaciji 3-5-2 s liberom. No pitanje je hoće li tako igrati protiv nas, rekao je Jurčić.


Jurčić smatra kako su Ballotelli i Cassano iznimno opasni, međutim najviše strahuje od Di Natalea. On je iznimno opasan i njega se najviše pribojavam. Konkretniji je i od Balotellija i Cassana. Igra okomito i rijetko promašuje, smatra Jurčić.Za Balotellija smatra kako je neugodan i opasan, ali je pitanje kako će reagirati na terenu. Balotelli je opasan za nas, ali i za Italiju, dodao je Jurčić, otkrivši i jednu slabu stranu talijanske vrste. To je De Rossi na liberu. On nije obrambeni igrač i vjerujem kako će mu Jelavić i Mandžukić raditi velike probleme.


Jurčić je svoje dojmove o idućem suparniku hrvatske vrste sažeo rečenicom kako smatra da je ipak bitnije da smo mi odigrali odlično protiv Irske. Ako dečki ponove takvu igru mogu do pobjede, poručio je Bilićev 'špijun'.