Ronaldo nezadovoljan suđenjem

Bijesan je nakon utakmice u kojoj je Real Madrid svladao Dinamo s 0:1 u prvome kolu Lige prvaka bio najskuplji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo.

Unatoč pobjedi, portugalska zvijezda je iskazala ogromno nezadovoljstvo suđenjem Norvežanina Oddvara Moena. Konkretno, Ronaldo je bio ljut zbog situacije iz drugog poluvremena, kada je krenuo na jednu loptu zajedno s Jerkom Lekom. Dinamov nogometaš nije uspio izbiti loptu, ali je zahvatio Ronaldov gležanj.

U Realu su uvjereni da je Leko trebao dobiti drugi žuti karton u toj situaciji, a Ronaldo je kao dokaz pokazivao svoj gležanj obliven krvlju.

Ovo je sramota. Pojedini igrači Dinama su igrali iznimno grubo, a sudac je tolerirao njihovu oštrinu. Dinamovi igrači su imali preveliku zaštitu kod sudaca. Nadam se da nam ovaj sudac više nikad neće suditi, bijesno je pred novinarima nakon utakmice izgovorio Ronaldo.

Portugalcu se nije svidjelo ponašanje navijača Dinama koji su tijekom utakmice skandirali Leo Messi: Ja sam bogat, lijep i odličan nogometaš i jasno mi je da su neki navijači ljubomorni.

Prigovore na grubost Dinamovih igrača imali su i Sergio Ramos te strijelac jedinog pogotka na utakmici Angel Di Maria.

Znali smo da će biti teško. Dinamo je bio iznimno motiviran i čvrst, u pojedinim trenucima utakmice i prečvrst. Domaćin je malo pretjerivao s grubostima, poručio je Ramos.

Najvažnije je bilo otvoriti Ligu prvaka pobjedom, a to smo uspjeli. Nisam baš oduševljen suđenjem jer je nekoliko igrača iz domaćeg sastava igralo vrlo grubo, naglasio je Di Maria.