Problemi za Jurčića, otpao Cufre

Argentinski branič Leandro Cufre nije izdržao večerašnji trening i sutra neće biti na raspolaganju treneru Dinama Kruni Jurčiću za dvoboj s Real Madridom.

Zbog Cufreove ozljede morat ću malo promijeniti formaciju koju sam zamislio. No bitno je da pod svaku cijenu uspostavimo posjed i kontrolu lopte. Neće biti lako, ali to nam je jedina šansa, rekao je Jurčić, koji je naglasio i da se, kako se susret primiče, u igračima Dinama budi natjecateljski duh i želja da naprave senzaciju.

Danas su igrači i stručni stožer Reala došli u Zagreb, a pomoćni trener Aitor Karanka održao je ubrzo konferenciju za novinare, na kojoj je ustvrdio da je Dinamo najslabija momčad u skupini.

Kažnjeni Jose Mourinho računa na 21 igrača, a u posljednji tren u momčad su uvršteni i Nijemac Sami Khedira te Francuz Lassana Diarra. Za utakmicu protiv Dinama ne može računati na Brazilca Kaku, koji se ozlijedio u subotnjem susretu protiv Getafea. Neće biti ni turskih reprezentativaca Nurija Sahina i Hamita Altintopa, koji su već duže vrijeme izvan stroja.